Slobodne cure za ozbiljnu vezu

Slobodne cure za ozbiljnu vezu

Znaš ono kad nađeš neku dobro curu, dobro sve krene: dobra vam je kemija, dobar vam je seks, čak se sviđa i tvojim frendovima. E onda dođe trenutak kad skužiš da ta mala već ima nekoga, a ti si joj zapravo lik po strani. I onda šta, obustaviš taj projekt jer držiš do nekog minimuma vrijednosti. Pri pristupanju djevojkama sad si oprezniji i ne daš više da te se poteže za nos. To nije razlog da se zatvoriš. Slobodne cure za ozbiljnu vezu postoje, nemoj odustati!

„Slobodne cure za ozbiljnu vezu više ne postoje“

Ovakvo razmišljanje često imaju razočarani muškarci. Oni kojima je srce slomila neka mala koja se skitala s više muškaraca odjednom. Ako misliš i dalje tražiti slobodne cure za ozbiljnu vezu, s takvim nastupom nećeš baš daleko dogurati. Moraš ipak malo vedrije kroz život. Slobodne cure za ozbiljnu vezu teško je naći, to se slažemo, ali baš zato što očekuješ pravi jedan odnos, pravo treba onda pripremiti se na lov. Neće takva mala pasti s neba.

„Kad bi sve žene bile slobodne cure za ozbiljnu vezu tada bih i ja imao sreće“

Eh sad bi ti da sve bude tako lako. Naravno da ne može. Nisi ni ti možda bio cijeli život spreman naći neku takvu. Kad bi sve žene bile slobodne cure za ozbiljnu vezu, onda bi to bila prava utopija. Kako žena ima različitih, tako ima i muškaraca, a svi tražimo nešto drugačije. Moraš shvatiti da ima puno žena koje trenutno ne traže ozbiljnu vezu. Neke od njih previše su okupirane drugim stvarima. To ne znači da te djevojke nisu vrijedne truda.

„Slobodne cure za ozbiljnu vezu su sve od reda zauzete“

Nekad ti se možda čini da je situacija ovakva. One najbolje već imaju nekog frajera ili su u braku ili u ozbiljnoj vezi. Probaj shvatiti da možda nisu ni priče o sretnim vezama bile sretne cijelim putem. Neki ljudi ulaze u veze u kojima ne planiraju ozbiljnost pri početku. Nekad je potrebno malo truda tokom prvih faza veze da se ostvari nekakav ozbiljan odnos. Budi ono što jesi, živi te vrijednosti koje očekuješ od žene i možda se neka okrene, malo razmisli i shvati da bi joj bilo bolje da počne razmišljati kao ti. Ukoliko možeš biti uzor u tom pogledu, mnogim ženama možeš promijeniti mišljenje. Slobodne cure za ozbiljnu vezu nisu odmah spremne. Nekima je potrebno da im ti pokažeš da to mogu. Zato stisni zube i doći će neka djevojka baš za tebe.