Cure za druženje

Kako razgovarati s partnerom o seksualnim problemima

**Kako razgovarati s partnerom o seksualnim problemima: Priprema za otvoreni dijalog**

# Kako razgovarati s partnerom o seksualnim problemima: Priprema za otvoreni dijalog Razgovor o seksualnim problemima može biti izazovan, ali je ključan za zdrav i zadovoljavajući odnos. Prije nego što započnete razgovor, važno je pripremiti se emocionalno i mentalno. Razmislite o svojim osjećajima i potrebama te kako ih najbolje izraziti. Prvi korak u tome kako razgovarati s partnerom o seksualnim problemima je da budete iskreni prema sebi.

Što vas točno muči? Je li problem fizičke prirode, emocionalne ili oboje? Jasno definiranje problema pomoći će vam da ga bolje prenesete partneru. Nakon što ste identificirali svoje osjećaje, pokušajte predvidjeti kako bi vaš partner mogao reagirati. Svaka osoba je drugačija, pa je dobro imati na umu moguće reakcije i kako ćete se nositi s njima. Ako ste svjesni da bi vaš partner mogao osjećati nelagodu ili nesigurnost, pripremite se da budete strpljivi i suosjećajni. Priprema za razgovor također uključuje i razmišljanje o rješenjima. Možda ste čuli za proizvode poput Kamagre Hrvatska koji mogu pomoći u rješavanju određenih seksualnih problema.

Istraživanje dostupnih opcija može vam dati više samopouzdanja i konkretnih prijedloga tijekom razgovora. Drugi ključan element u komunikaciji s partnerom o intimnim poteškoćama je odabir pravog trenutka i mjesta za razgovor. Izbjegavajte situacije kada ste oboje pod stresom ili umorni. Idealno bi bilo pronaći miran trenutak kada se oboje osjećate opušteno i otvoreno za razgovor. Također, izbjegavajte razgovor u krevetu ili tijekom intimnih trenutaka, jer to može dodatno povećati pritisak i nelagodu. Važno je također koristiti “ja” izjave umjesto “ti” izjava kako biste izbjegli optuživanje i stvaranje obrambenog stava kod partnera.

Na primjer, umjesto da kažete “Ti nikada ne pokazuješ interes za seks, ” pokušajte reći “Osjećam se zanemareno i volio/la bih da više razgovaramo o našim intimnim potrebama. ” Ovakav pristup može značajno smanjiti napetost i omogućiti konstruktivan dijalog. Na kraju, budite spremni slušati. Razgovor je dvosmjerna ulica i važno je čuti i razumjeti partnerove osjećaje i perspektivu. Otvoreni dijalog može voditi ka dubljem razumijevanju i jačanju veze. Ako se oboje složite, možda je korisno potražiti i stručnu pomoć kao što su seksualni terapeuti koji vam mogu pružiti dodatne alate i strategije za rješavanje problema. Priprema za otvoreni dijalog o seksualnim problemima zahtijeva iskrenost, strpljenje i suosjećanje. Kroz pažljivu pripremu i otvorenost, možete stvoriti temelje za zdrav i zadovoljavajući seksualni život.

Prije nego što započnete razgovor, važno je pripremiti se emocionalno i mentalno. Razmislite o svojim osjećajima i potrebama te kako ih najbolje izraziti.

# Prije nego što započnete razgovor, važno je pripremiti se emocionalno i mentalno. Razmislite o svojim osjećajima i potrebama te kako ih najbolje izraziti.

Prije nego što se upustite u razgovor o seksualnim problemima s partnerom, ključno je da se emocionalno i mentalno pripremite. Ovaj proces samorefleksije može vam pomoći da bolje razumijete svoje osjećaje i potrebe. Prvo, provedite neko vrijeme razmišljajući o tome što vas točno muči. Jesu li problemi vezani uz fizičke aspekte, emocionalnu povezanost ili možda kombinaciju oboje? Jasno definiranje problema olakšat će vam komunikaciju s partnerom.

Razmislite o načinu na koji ćete izraziti svoje osjećaje i potrebe.

Pokušajte biti što jasniji i konkretniji. Na primjer, umjesto da kažete “Nisam zadovoljan/na našim seksualnim životom”, pokušajte reći “Volio/la bih da više eksperimentiramo s različitim tehnikama kako bismo poboljšali naše iskustvo”. Ovakav pristup može pomoći u izbjegavanju nesporazuma i omogućiti konstruktivniji dijalog.

Također, predvidite moguće reakcije vašeg partnera. Razmišljanje o tome kako bi vaš partner mogao reagirati može vam pomoći da se pripremite za različite scenarije. Ako znate da bi vaš partner mogao osjećati nelagodu ili nesigurnost, pripremite se da budete strpljivi i suosjećajni. Pokušajte se staviti u njegovu/njezinu kožu i razumjeti kako se osjeća.

To će vam pomoći da razgovor bude manje stresan i više produktivan.

U pripremi za razgovor, korisno je istražiti dostupne opcije i rješenja za seksualne probleme. Na primjer, proizvodi poput Kamagre Hrvatska mogu biti od pomoći u rješavanju određenih fizičkih problema. Poznavanje ovakvih opcija može vam dati više samopouzdanja i konkretnih prijedloga tijekom razgovora. Važno je da budete otvoreni za različite mogućnosti i da ih zajednički istražujete s partnerom.

Odabir pravog trenutka i mjesta za razgovor također je ključan. Izbjegavajte situacije kada ste oboje pod stresom ili umorni.

Pronađite miran trenutak kada se oboje osjećate opušteno i spremno za razgovor. Također, izbjegavajte razgovor u krevetu ili tijekom intimnih trenutaka, jer to može dodatno povećati pritisak i nelagodu.

Koristite “ja” izjave umjesto “ti” izjava kako biste izbjegli optuživanje i stvaranje obrambenog stava kod partnera. Na primjer, umjesto da kažete “Ti nikada ne pokazuješ interes za seks, ” pokušajte reći “Osjećam se zanemareno i volio/la bih da više razgovaramo o našim intimnim potrebama. ” Ovakav pristup može značajno smanjiti napetost i omogućiti konstruktivan dijalog.

Na kraju, budite spremni slušati. Razgovor je dvosmjerna ulica i važno je čuti i razumjeti partnerove osjećaje i perspektivu. Otvoreni dijalog može voditi ka dubljem razumijevanju i jačanju veze. Ako se oboje složite, možda je korisno potražiti i stručnu pomoć kao što su seksualni terapeuti koji vam mogu pružiti dodatne alate i strategije za rješavanje problema.

Priprema za otvoreni dijalog o seksualnim problemima zahtijeva iskrenost, strpljenje i suosjećanje. Kroz pažljivu pripremu i otvorenost, možete stvoriti temelje za zdrav i zadovoljavajući seksualni život.

**Kako razgovarati s partnerom o seksualnim problemima: Stvaranje sigurnog prostora za komunikaciju**

# Kako razgovarati s partnerom o seksualnim problemima: Stvaranje sigurnog prostora za komunikaciju

Kada govorimo o tome kako razgovarati s partnerom o seksualnim problemima, stvaranje sigurnog prostora za komunikaciju je od presudne važnosti. Siguran prostor omogućuje oba partnera da se osjećaju ugodno i otvoreno izraze svoje misli i osjećaje bez straha od osude ili kritike. Prvi korak u stvaranju takvog prostora je odabir pravog trenutka i mjesta za razgovor. Idealno bi bilo pronaći miran i privatan trenutak kada se oboje osjećate opušteno i spremno za razgovor.

Važno je također postaviti ton razgovora na način koji potiče suradnju i razumijevanje.

Počnite razgovor s pozitivnim izjavama koje pokazuju vašu ljubav i brigu za partnera. Na primjer, možete reći: “Želim da naš odnos bude što bolji i da oboje budemo sretni i zadovoljni. ” Ovakav uvod može pomoći u smanjenju napetosti i pokazati da vam je stalo do zajedničkog rješenja problema.

Koristite “ja” izjave kako biste izbjegli optuživanje i stvaranje obrambenog stava kod partnera. Na primjer, umjesto da kažete “Ti nikada ne pokazuješ interes za seks, ” pokušajte reći “Osjećam se zanemareno i volio/la bih da više razgovaramo o našim intimnim potrebama. ” Ovakav pristup može značajno smanjiti napetost i omogućiti konstruktivan dijalog.

Aktivno slušanje je ključni element u stvaranju sigurnog prostora za komunikaciju. Pokažite partneru da ga/ju slušate i da vam je stalo do njegovih/njezinih osjećaja. Ponovite ono što ste čuli kako biste bili sigurni da ste dobro razumjeli.

Na primjer, možete reći: “Ako sam dobro razumio/la, osjećaš se nesigurno kada razgovaramo o našim seksualnim problemima. ” Ovakva povratna informacija može pomoći u jačanju međusobnog razumijevanja i povjerenja.

Kada razgovarate o mogućim rješenjima, budite otvoreni za različite opcije i prijedloge. Na primjer, proizvodi poput Kamagre Hrvatska mogu biti od pomoći u rješavanju određenih fizičkih problema. Razgovor o ovakvim opcijama može pokazati vašem partneru da ste ozbiljni u vezi s rješavanjem problema i da ste spremni istražiti različite mogućnosti kako biste poboljšali vaš seksualni život.

Budite strpljivi i dajte partneru vremena da razmisli o onome što ste rekli. Ne očekujte da će svi problemi biti riješeni odmah nakon jednog razgovora.

Ponekad je potrebno više razgovora kako bi se postiglo dublje razumijevanje i pronašla odgovarajuća rješenja.

Ako se čini da ne možete sami riješiti probleme, razmislite o potražnji stručne pomoći. Seksualni terapeuti mogu pružiti dodatne alate i strategije za rješavanje problema i poboljšanje intimnog života. Kroz zajednički rad na problemima i otvorenu komunikaciju, možete ojačati svoj odnos i stvoriti temelje za zdrav i zadovoljavajući seksualni život.

Zaključno, stvaranje sigurnog prostora za komunikaciju zahtijeva pažnju, strpljenje i razumijevanje. Kroz pažljivo biranje trenutka za razgovor, korištenje pozitivnog tona i aktivno slušanje, možete postići dublje razumijevanje i jačanje veze. Razgovor s partnerom o intimnim poteškoćama može biti zahtjevan, no uz iskrenost i zajednički trud, moguće je savladati prepreke i ojačati vaš odnos.
Kada razgovarate o mogućim rješenjima, budite otvoreni za različite opcije i prijedloge, uključujući proizvode poput Kamagra Hrvatska, koji mogu biti od pomoći u rješavanju određenih fizičkih problema.

 • Ela / Kod #117

  Tražim: AVANTURA, VEZA, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Marijana / Kod #98

  Tražim: FETIŠ, SEKS, SADO MAZO, ORGIJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Biljana / Kod #132

  Tražim: AVANTURA, SEKS, VEZA, LJUBAV

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lili / Kod #128

  Tražim: SEKS, MASAŽA, AVANTURA, ISTRAŽIVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ivančica / Kod #108

  Tražim: BRAK, LJUBAV, SEKS, AVANTURA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Vanesa / Kod #74

  Tražim: SUSRET, AVANTURA, VEZA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Mira / Kod #72

  Tražim: LJUBAV, SEKS, BRAK, AVANTURA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lucija / Kod #136

  Tražim: BRAK, VEZA, LJUBAV, AVANTURA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Nataša / Kod #92

  Tražim: SEKS, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Petra / Kod #86

  Tražim: SEKS, BRAK, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lora / Kod #68

  Tražim: LJUBAV, SEKS, MAŽENJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Marta / Kod #53

  Tražim: FETIŠ, SEKS, AVANTURA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Elena / Kod #118

  Tražim: SEX, AVANTURA, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Maja / Kod #04

  Tražim: LJUBAV, SEKS, AVANTURA, POVREMENE VEZE, POZNANSTVA, BRAK

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Dolores / Kod #91

  Tražim: AVANTURA, DRUŽENJE, ZABAVA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Marina / Kod #141

  Tražim: LJUBAV, BRAK, AVANTURA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Tamara / Kod #114

  Tražim: LJUBAV, POVREMENU VEZU, SEKS, BRAK

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Liliana / Kod #69

  Tražim: LJUBAV, VEZA, NAPALJIVANJE, RAZMJENA SLIKA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Daria / Kod #75

  Tražim: AVANTURA, RAZGOVORI, SEKS, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Snježana / Kod #119

  Tražim: ISPUNJAVANJE ŽELJA, SEKS, MASAŽA, PRIJATELJSTVO

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ines / Kod #70

  Tražim: LJUBAV, AVANTURA, SEKS, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Mirta / Kod #116

  Tražim: SEKS, DRUŽENJE, VEZA, BRAK

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Kristina / Kod #160

  Tražim: AVANTURA, ZABAVA, A MOŽDA I NEŠTO VIŠE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Samanta / Kod #129

  Tražim: AVANTURA, VEZA, BRAK

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Mona / Kod #83

  Tražim: BRAK, LJUBAV, SEKS, AVANTURA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Hana / Kod #143

  Tražim: ZABAVA, DRUŽENJE, LJUBAV, SEX

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Andreja / Kod #89

  Tražim: ZAGONETNA, SEKS, POZNANSTVO

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ariana / Kod #140

  Tražim: SEKS, RAZGOVORI, AVANTURA, LJUBAV

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Alisa / Kod #106

  Tražim: RAZGOVORI, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Darinka / Kod #139

  Tražim: SEX, MASAŽA, ISPUNJAVANJE ŽELJA, AVANTURA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Žana / Kod 135

  Tražim: ZABAVA, ISKUŠENJE, AVANTURA, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Monika / Kod #133

  Tražim: LJUBAV, BRAK, SEKS, AVANTURA, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lorena / Kod #109

  Tražim: SEX, FETIŠI, SVINGANJE, ISTRAŽIVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Mihaela / Kod #62

  Tražim: DOMINACIJA, PERVERZIJA, AVANTURA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Mary / Kod #145

  Tražim: FETIŠ, SEKS, AVANTURA, SUSRET

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anita / Kod #87

  Tražim: LJUBAV, BRAK, AVANTURA, SUSRETI

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Valerija / Kod #131

  Tražim: POZNANSTVA, BRAK, VEZE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Branka / Kod #95

  Tražim: NAPALJIVANJE, RAZMJENA SLIKA, LJUBAV, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Martina / Kod #110

  Tražim: AVANTURA, ZABAVA, SEKS BEZ OBAVEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Danijela / Kod #137

  Tražim: AVANTURA, ISTRAŽIVANJE, SEX

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Avelina / Kod #153

  Tražim: LJUBAV, SEKS, AVANTURA, DOPISIVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Zara / Kod #123

  Tražim: LJUBAV, SEKS, VEZA, AVANTURA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ema / Kod #42

  Tražim: SUSRETI, VEZA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Blanka / Kod #107

  Tražim: RAZGOVORI, SEKS, BRAK, VEZA, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna