Cure Zagreb

Cure Zagreb

Tražiš curu iz Zagreba, a ne ide ti? Dosta ti je cura za sela i želiš finu gradsku damu? Gle, to nije jednostavno, ali zagrebačke cure jesu najbolje. Savršen spoj gradskog odgoja i zagrebačkog šarma stvarno nudi cure za 10. Najbolje cure Zagreb nazivaju svojim domom, a na tebi je da ih uhvatiš. Za to će ti trebati par savjeta. Kako pridobiti pažnju sexy cura iz Zagreba? Slušaj sad:

Cure Zagreb – što vole zagrepčanke?

Ako ti treba cura iz Zagreba, onda se i ti moraš ponašati pomalo zagrebački. Centar hrvatskog života – Zagreb razvije u njegovim žiteljima određenu dozu ponosa. Nazovimo to nekakvim urođenim ponosom. Cure Zagreb smatraju najboljim gradom u državi. Tako moraš i ti. Osim što je kul biti ponosan, treba biti i domišljat. Cure znaju o Zagrebu više od tebe ako nisi odavde. Stoga probaj biti maštovit u pronalasku lokacije za prvi spoj. Cure Zagreb znaju jako dobro, na tebi je da ih iznenadiš.

Cure Zagreb – jesu li zagrepčanke lake?

Odmah da riješimo ovo vrlo bitno pitanje. Ukoliko smatraš da ćeš spavati sa Zagrepčankom nakon prvog spoja, varaš se. Naravno, bit će nekih malički koje bi ti dale nakon par pića, ali to znaš da možeš naći bilogdje. Ukoliko te baš svrbi da hoćeš zagrebačku pucu, onda buš se moral potruditi. Cure Zagreb vide kao dom gdje se ponašaju uvijek malo pristojnije. Zašto i ne bi kad se radi o najvećem gradu. U Zagrebu su primjeri dobro odgojenih djevojaka česti, a djevojke streme nečemu drugome osim pukog sexa. Stoga smiri donju glavu i počni misliti onom gornjom jer trebat će ti.

Cure Zagreb – mogu li ja kao dečko sa sela imati šanse kod zagrepčanki?

E seljo moj, naravno da možeš. Znaš kako smo rekli da su cure iz Zagreba obilježene time što su odavde? E pa isto tako tebe krase neke vrijednosti kao dečko sa sela. Cure Zagreb smatraju divnim, ali isto tako malo pokvarenim. S druge strane si ti – neiskvareni dobar dečko sa sela. Imaš dobru familiju, osjećaj za zajedništvo i dobrica si. Pun pogodak za cure iz Zagreba. Igraj na tu kartu, pokaži kako su dečki sa sela dobri baš zato jer su neiskvareni. Cure vole ozbiljne i čvrste frajere, a ako te godine rade u vlastitom vrtu nisu očvrsnule, ne znam šta bi te drugo. Šalu na stranu, zaključak je da isto kako tebe privlače zagrepčanke zbog nekih vrijednosti, tako i zagrepčanke vole kod tebe neke stvari. Sve je to doduše generaliziranju, zato se opusti, nastupi samopouzano i pronaći ćeš zagrebačku pucu.