Cure za vezu broj mobitela

Cure za vezu broj mobitela

Vidio si tu neku zgodnu žensku. Kada? Jučer. Gdje? Na stanici autobusa. I došao je autobus. Doduše ne onaj tvoj, došao je njen. Ona je ušla. Osmjehnula ti se kad su se vrata zatvorila. I ti si se malo osmjehnuo. Ali džabe, prošo voz, a malu tko zna kad ćeš opet vidjeti. Šteta, jer baš si trenutno raspoložen za cure za vezu, a broj mobitela nemaš. Ipak, nećeš joj doći i reći „ej ti si baš cure za vezu broj mobitela daš?“ (smotan si pa ne znaš ni rečenicu složiti).

„Cure za vezu broj mobitela neće dati odmah“

To nek ti bude jasno. Ako misliš da ćeš samo doći i dobiti broj mobitela, neće ići. Zašto bi ti dala odmah svoj broj? Pa potrudi se malo. Jedino ako izgledaš ko Apolon, onda možda i prođe, ali generalno – loša ideja. Cure za vezu broj mobitela neće dati odmah, potrebno je doći do toga.

Situacija ista – bus čekate. Pristupi joj nekako lako. Pitaj jel ima upaljač. Pitaj ju koliko je sati (riknuo ti je mobitel). Pitaj ju jel ima korona-virus (šalim se, nemoj). Poanta je da započneš nekakvu komunikaciju prvo. Malo ju šarmiraj kad krene razgovor, ubaci neki blagi kompliment. Kažem blagi, nemoj joj reći da ima dobre sise, ali ako si pitao koliko je sati, reci joj e baš imaš super sat gdje si to nabavila pa neka ona malo krene pričati. Ako ti želi pričati o svom satu, na dobrom si putu. Pa onda prije nego stigne autobus pitaj ju. Cure za vezu broj mobitela u ovom slučaju možda će ti dati.

„Cure za vezu broj mobitela nemaju“

Nije šala. Ako tražiš neku mlađu žensku, šanse da će ti dati broj mobitela su tanje, ali veće su šanse da će ti dati ime svog računa na Instagramu ili Facebooku. Danas mladi uglavnom razmjenjuju društvene mreže, a broj mobitela se daje samo bliskim prijateljima ili onima s kojima je potrebna brza komunikacija. Stoga nemoj mislit da ako ti da samo fejs da je glupa. Cure za vezu broj mobitela će ti dati naknadno, zadovolji se s ovim.

„Cure za vezu broj mobitela daju uvijek krivi. Zovem i ništa.“

Ako ti se dogodi da ti neka mala da broj i onda ništa, odustaj odmah. Nema smisla. Vjerojatno ti je dala krivi broj jer si bio toliko naporan da te se htjela riješiti. Vrati se na prvi podnaslov i pročitaj ga ponovo. Možda si predirektan i to joj se ne sviđa. Cure za vezu broj mobitela će ti dati samo ako si malo suptilniji. I ne, nije ti dala slučajno krivi broj, vjeruj mi. Ako zoveš i taj broj se ne koristi, nije ništa promijenila broj u tih par sati koliko si čekao.