Cure za udaju

Cure za udaju

„Gdje pronaći cure za udaju?“ – pitaju se svi! U današnje vrijeme čini se nekako kao da su žene nespremne za brak: opsjednute svojim poslovima, karijerama, frendicama i hobijima; sve je to rezultat modernog života jedne žene. Možda je ta emancipacija žena u zadnjih 100 godina donijela čak neke poteškoće u etabliranju djevojaka kao majki i supružnica. Ipak, brak kao institucija i danas je želja većine ljudi. Mi smatramo da su cure za udaju posvuda, samo treba dobro tražiti.

Cure za udaju – zašto je ženama manje bitan brak danas nego nekad?

Žene su tokom zadnjeg stoljeća prošle mnoge promjene u svojem identitetu. U vrijeme starog Rima žene su bile smatrane vlasništvom, a danas same posjeduju stan, auto i luksuz. Brak je postao u očima mnogih žena sekundarna opcija. Problem leži u definiciji braka – cure za udaju nisu spremne ako se od njih očekuje da čiste, kuhaju i dočekuju muža uvijek vesele i odmorne. Današnji životni ritam podrazumijeva da žene rade i zarađuju, a gdje onda još naći vremena za sve stare obveze supružnice? Ukoliko naletite na ozbiljnu ženu u koju ste se ludo zaljubili i želite joj priskrbiti sve što želi i s njom imati šestoro djece, pripazite – možda ste naišli na djevojku koja želi u braku ravnopravnost u kućanskim obvezama, manje djece i vrijeme koje će provoditi van doma s prijateljima i poslovno. Upravo zbog tih razloga cure za udaju očekuju da se neki njezini zahtjevi poštuju.

Cure za udaju – „Želim ženu koja će biti supruga u tradicionalnom smislu“

Ukoliko niste jedan od onih koji žele živjeti modernim načinom života i vjerujete u stare ideale gdje se muškarac brine za financije, posao i egzistenciju, a žena za dom i djecu, niste zapravo na gubitku. Mnoge djevojke danas, premda uvjetovane modernim načinom života, ipak priželjkuju muža koji će ih rasteretiti trivijalnih poslova i vjeruju da se mogu najbolje ostvariti kao supruge i majke. Takve djevojke lako ćete pronaći na okupljanjima tradicionalnih društava i konzervativnih krugova. Cure za udaju u tom smislu ćete pronaći u crkvi i izvan gradova.

Cure za udaju – „Mislim da žene nisu spremne za brak“

Naravno da ima djevojaka koje brak možda shvaćaju olako. Nisu još dovoljno zrele na takav projekt. Ukoliko samo nalijećete na takve, možda treba potražiti van svoje komfor zone – okušajte svoju sreću na internetu, pronađite ženu van uobičajenih mjesta gdje izlazite. Žena je na svijetu više nego muškaraca, a cure za udaju nalaze se u svakom ćošku. Ukoliko u vašem nema ni jedna za vas, jednostavno pogledajte drugdje. Nema razloga za sjetu ukoliko još niste pronašli onu pravu, svakoga od nas dočeka ta osoba za udaju, prije ili kasnije.