Cure za seks

Cure za seks

Nekad u životu se čovjek nađe u situaciji da ne treba baš imati ozbiljnu vezu. Mnogi danas okupirani su raznim ljudskim problemima. Neki žele zaraditi prvo novac pa onda krenuti u nešta ozbiljno, drugi pak jednostavno nemaju neku optimističnu ideju o dugoročnom partnerstvu, treći su pak jednostavno previše ovisni o ženama generalno. Bome je tako i sa ženama. Nije ni svakoj od njih baš odmah potreban brak. Neke bi uživale u single životu još neko vrijeme. Ako bi ti cure za seks, a ne cure za vezu, to ne bi trebao biti problem naći.

Cure za seks – nije li to društveni tabu? Tražiti ženu za seks?

Pa da ti odmah odgovorimo, i nije baš. Ljudima je potreban seks danas koliko i ranije. Svaka generacija zbog seksa je imala motivaciju, skandale i svašta radila radi seksa. Danas ništa drugačije. Tražiti cure za seks stoga nije baš neki razlog za dramu. Naravno da ima situacija gdje ćeš ispasti malo ljigav, ali nadamo se da ne planiraš stajati na ulici s natpisom „Tražim cure za seks, javite se na broj…“

Cure za seks – kako da ih nađem?

Cure za seks također neće baš vikati da trebaju seks na ulici, ali će to jasno naglasiti na internetu. Internet dating danas okupio je sve ljude željne seksa i oglasi za seks vrlo su česti. Na oglasima se uglavnom okuplja ekipa istih razmišljanja pa prostora za osudu i nema baš. Ako želiš cure za seks, priključi se stranicama gdje se traže muškarci i žene za seks. Vrlo jednostavno.

Cure za seks – kako na internetu pridobiti curu za seks?

Prvenstveno znaj da ćeš bolje proći ako budeš malo suptilniji. Razmisli sam bi li radije upoznao djevojku kojoj u profilu na internetu stoji da traži „više zabavu neko brak“ ili bi radije upoznao onu kojoj piše „Želim kurac sada i odmah“. Ok, znamo da bi se neki od vas odmah naložili da pročitaju to, ali ako već planiraš tražiti cure za seks, daj bar malo pripazi da ne završiš baš s talogom društva. Isto tako vrijedi i za tebe: cure za seks neće uzeti lika koji se doima malo previše nabrijano na seks, češće će bolje proći onaj koji to nekako dobro predstavi.

Osim tog nekog pravilnog pristupa na internetu, bitno je i da staviš neku sliku. Nećeš pridobiti cure za seks samo sa par riječi. Odi se ošišaj, skrati bradu, lijepo se obuci i stavi neku sliku gore. Stavi čak i neku bez majice, neka te vide malo. I nemoj molim te misliti da ako nemaš 6 pločica i ramena ko Velebit da te ni jedna neće htjeti. Ukusi su različiti, a na internetu hvala Bogu ima različitosti koliko ti srce želi. Zato samo hrabro!