Cure sa sela za vezu

Cure sa sela za vezu

Da se razumijemo, mi znamo da su gradske cure zakon. Fine, damski raspoložene, a u krevetu često i manje damske. Ipak, cure sa sela za vezu su malo spremnije. Misliš da nisu? Mi mislimo da ima mnogih prednosti u hodanju sa curama sa sela. Uostalom, ako ju oženiš, svekrvu ćeš rijetko viđati ako živi daleko daleko iza nekoliko sela. Evo par primjera zašto se isplati biti s ruralnim djevojkama:

Cure sa sela za vezu – cure sa sela generalno su skromnije.

Koliko si se puta našao s malom koja ti je stalno praznila novčanik? Ne, ne mislim da ti je krala novce, ali znaš ono kad ju moraš vodit jedan dan u kino, drugi dan na ručak, treći dan u klub. Gradske cure dobro su upoznate sa svim gradskim čarima i načinima kako se zabaviti. Cure sa sela za vezu im nije potrebno da ih izvodiš na skupa mjesta svaki dan. Njima je gradsko iskustvo ipak sekundarno i gledaju to drukčijim očima. Ukoliko bi htio malu sa sela, dobro će ti doći i činjenica da su cure za sela ipak malo skromnije od onih gradskih.

Cure sa sela za vezu – cure sa sela generalno su vjernije

Ako bi baš htio cure sa sela za vezu, možda to želiš i iz razloga što su takve cure ipak malo vjernije svojim muškarcima. To nije nebuloza, cure sa sela češće su odgajane u stabilnijim i većim obiteljima, gdje se takve vrijednosti puno više ističu. Cure sa sela maštat će o bračnom životu o kojem su naučili od svojih roditelja, stoga možeš očekivati da te takva cura neće prevariti (osim ako nisi baš nešta gadno zaribao). Cure sa sela ipak su malo nevinije J

Cure sa sela za vezu – cure sa sela generalno su marljivije

Kada se djevojci pruža prilika za gradski život, ona to ipak shvaća kao priliku. Gradske cure to imaju od početka života i nisu možda toliko svjesne te činjenice. Zato će se cure sa sela za vezu bolje pripremiti, odnosno ući će u to spremne. Osim što su marljive u poslovnom smislu, zbog toga što su vjernije isto tako će biti marljive u vođenju veze. Ako će biti problema, cure za sela brže će reagirati na nedaće svog muškarca, a to isto tako ima veze s odgojem o kojem smo pričali ranije.

Kako god da okreneš, cure sa sela za vezu će uvijek bit spremnije. Ipak, moraš znati da je svaka djevojka različita pa nemoj unaprijed određivati kako će to izgledati ukoliko si u vezi sa djevojkom iz sela. Samo ti njoj pruži najbolje, a ona će to znati vratiti.